Ne kemi një mundësi pune, vetëm për ju!

Ne jemi një kompani punëtore, argëtuese dhe miqësore që kërkojmë një përfaqësues me përvojë të shitjeve dhe shërbimeve. Ne dëshirojmë që ju të bashkoheni me ekipin tonë dhe të ofroni një nivel të lartë shërbimi cilësor për klientët tanë në shërbimet e sigurimeve: për linjat automjete, shtëpi, biznes dhe linja tregtare.

Ne aktualisht jemi duke kërkuar agjentë që flasin rusisht ose ukrainas!

Detyrat dhe përgjegjësitë

● Perfshirja në të gjitha operacionet e detyrueshme dhe aktuale të Sigurimit.
● Procesimi i çdo ndryshimi që i siguruari mund të ketë nevojë, dhe menaxhimi i përgjithshëm i rinovimeve
● Ndjekje e mundësive të reja shitjeje dhe fushata të tregut
● Procesi i pagesave të klientëve përmes telefonit dhe internetit
● Marrja e reagimeve të klientëve dhe raportimi mbi përmirësimet në mënyrë që të ofrohet një nivel më të lartë shërbimi

Njohuri dhe Aftësi

● Preferehen njohuri në tregun e sigurimeve
● Preferohen 3 + vjet përvojë në fushën e shitjeve dhe / ose shërbimit të klientit në mjedis profesional
● Shkathtësi në Anglisht, Rusisht, Ukrainisht, Rumanisht ,Shqip, Spanjisht dhe Mandarin.
● Aftësia për të punuar në ekip dhe për të mbështetur bashkëpuntorët e tjerë
● Aftësi të kompjuterit dhe komunikimit
● Aftësi analitike dhe ne zgjidhjeje të problemeve për të ndihmuar në trajtimin e nevojave të klientit
● Duhet të jetë në gjendje të kalojë një kontroll të sfondit
● Duhet të jetë i gatshëm dhe i aftë të marrë licencimin e duhur të sigurimit

Vendndodhja: 5171 Wallings Road Ste 250, North Royalton, OH 44133
Kontaktoni me ne përmes postës elektronike: info@insuranceiig.com
Kompensimi: Në varësi të përvojës – Paga bazë + Paga me baze stimuluese + Sigurimi shëndetësor + 401K + Përfitimet e tjera