Në mënyrë që të keni qasje në
qendra e çertifikimit të vetë-shërbimit që së pari duhet të regjistroheni nga agjensia jonë e sigurimeve.
Klikoni këtu për të hyrë
në internet
Si gjithmonë ne e vlerësojmë shumë biznesin tuaj dhe ju lutemi mos hezitoni të kontaktoni zyrën tonë për të filluar përdorimin e këtij shërbimi.

Certifikatat e Sigurimit

Printoni çertifikatat tuaja të sigurimit menjëherë (24 orë në ditë, 365 ditë në vit)

www.cap-dat-acord.com

Në International Insurance Group ne kuptojmë vlerën e shërbimit të shpejtë të klientit. Duke pasur akses të menjëhershëm në certifikatën tuaj të sigurimit, kjo do t’ju ndihmojë të reagoni më shpejt tek mbajtësit e certifikatës suaj, pa marrë parasysh kur lind nevoja.