Qendra e Shërbimit

Faleminderit për interesimin tuaj për shërbimin e sigurimit!

Ne jemi gjithmonë në dispozicion për t’ju ofruar ndihmë personale, një-për-një, për nevojat tuaja të sigurimit. Plotësimi i formularëve të kërkesës sonë për shërbimin në internet do të na ndihmojë të na ofroni informacionin e nevojshëm për të filluar. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos hezitoni të na telefononi ose na dërgoni me email!

Ne do të marrim kohën për të dëgjuar nevojat dhe dëshirat tuaja. Kënaqësia juaj totale është përparësia jonë numër një. Ne kemi ndërtuar një reputacion për kënaqësinë e klientit.

Do të keni përfitimin plus të punës me një këshilltar profesional të sigurimit i cili i kupton nevojat tuaja. Gjetja e politikës së duhur është vetëm fillimi. Ne do t’ju ndihmojmë në çdo hap të rrugës për të siguruar rrugetim të qetë.

Ju lutemi vini re se ASNJE ndryshim ne siguracion ose në mbulimin tuaj nuk jane të detyrueshme duke paraqitur Kërkesa për Ndryshim të Mbulimit apo Siguracionit Online. Kërkesat për ndryshim do të konsiderohen të lidhura vetëm me konfirmimin nga Broker / Agjenti juaj.

Faleminderit që vizituat faqen tonë.