Partnerët tanë

Si një agjenci e pavarur e sigurimeve dhe një organizatë e shërbimeve financiare, forca jonë më e rëndësishme është rëndësia dhe marrëdhënia jonë me kompanitë e sigurimeve që kanë një fokus rajonal, kombëtar dhe global. Ne kemi punuar shumë për të arritur pozicione të spikatura me kompanitë tona të sigurimeve. Këto marrëdhënie afatgjata na mundësojnë t’u shërbejmë më mirë klientëve tanë. Shpesh ne mund të arrijmë mbulim dhe të ofrojmë shërbime që nuk janë lehtësisht të disponueshme diku tjetër.