International Insurance Group

Në International Insurance Group Inc (IIG) ne po punojmë vazhdimisht për të siguruar mbulimin individual të kërkuar. Kur është fjala për të mbrojtur automjetin tuaj, shtëpinë, biznesin dhe familjen, mos e lini atë rastësisht. Në Grupin Ndërkombëtar të Sigurimeve ne krenohemi me biznesin tonë dhe përpiqemi të jemi specialistë të marrëdhënieve, duke kapërcyer pengesat gjuhësore dhe duke ju siguruar zgjidhjen totale të sigurimeve për të gjitha nevojat tuaja. Të jesh i siguruar me më të mirët ka avantazhet e tij.

Kjo është vetëm një nga arsyet pse kompanitë që ne përfaqësojmë kanë fituar vazhdimisht vlerësimet më të larta nga AM Best, autoriteti kryesor i pavarur i industrisë së sigurimeve.

Gjeni llojin e duhur të sigurimit për ju:

Ne kemi qasje me Partnere shumtë të vlerësuar, për t’ju gjetur mbulimin më të mirë për çmimin më të mirë. Ju lutemi plotësoni pyetësorin tonë të kuotave dhe ne do të kemi një përgjigje për ju brenda 1 ditë pune. Nëse keni nevojë për një kuotë tani dhe kjo është gjatë orarit të punës tonë, ju lutem mos ngurroni të na telefononi.

AUTOMJET

Merrni një kuotë të personalizuar të sigurimit të automjeteve në internet ose telefononi për këshilla. Ne duam t’ju ndihmojmë!

best-home-insurance

SHTEPI

Ne ofrojmë mbrojtje ndaj shumicës së rreziqeve, siç janë zjarri, vjedhja dhe disa dëme të motit.

BIZNES

Mbroni biznesin tuaj nga humbje të konsiderueshme, merrni sigurimin e duhur për ju.

KAMION

Ne sigurojmë shumë lloje kamionësh që ofrojnë mundësi fleksibël mbulimi dhe pagese.

best-life-insurance

JETE

Sigurimi i jetës është krijuar kryesisht për të mbrojtur sigurinë financiare të familjes tuaj pasi të mos jeni me ne kete jete.

Merrni një QUOTE FALAS KETU