Qendra e të mësuarit

Në International Insurance Group Inc (IIG) ne po punojmë vazhdimisht për të siguruar mbulimin individual të kërkuar. Kur është fjala për të mbrojtur automjetin tuaj, shtëpinë, biznesin dhe familjen, mos ja lini ate rastesise. Ne dëshirojmë që ju të kuptoni se çfarë përmban sejcili lloj sigurimi dhe si ju ndihmon.
Për sejcilin lloj sigurimi ne u jemi përgjigjur pyetjeve më të shpeshta. Klikoni në llojin e sigurimit që dëshironi të lexoni informacion të plotë.

Sigurimi I Automjetit

best-home-insurance

Sigurimi i pronarëve të shtëpive

best-life-insurance

Sigurim i jetës

Sigurimi i biznesit

Sigurimi I Kamionit

KUR NDIHENI TË SIGURT PËR TË ARDHMEN MUND TË KRIJONI MË SHUMË ARGËTIM NE TË TASHMEN.

Merrni nje kuote falas